Vaak krijg ik de vraag of ik ook sieraden maak op maat.

Tuurlijk doe ik dat!

Samen met jou kijken we naar de kracht en werking en wat voor sieraad je wilt.

Als we daar uit zijn. Ga ik een voorbeeld voor je maken. Zo kan jij kijken of het je smaak is en het bij je past.

We gaan net zo lang door totdat het jouw perfecte sieraad is.

Het contact loopt via whats app, zoom of mail. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn atelier.

Waar jij je het prettigst bij voelt. 

Hieronder laat ik in stappen zien hoe een op maat sieraad ontstaat.

Sieraden op maat

Stappenplan

Eerst kijken we wat voor sieraad we gaan maken. Word het een armband, ketting, oorbellen of een set?

Bij een ketting kijken we wat voor maat je wilt, dit kun je vinden in het tabel hiernaast. Bij een armband laat ik je je pols op meten, zodat hij perfect past. Bij oorbellen kijken we hoe groot je ze wilt.

Al mijn sieraden worden gemaakt van roestvrij stalen onderdelen en zijn nikkelvrij.

Gaan we voor jasseron of helemaal met edelstenen. Goud of zilverkleur ertussen of laten we dat weg. De keuze is reuze!

Als eerst laat ik je de edelstenen zien die bij je passen en vraag ik wat je ervan vind? Op de pagina “Werking Edelstenen” kun je zien bij welke klacht of werking de juiste edelstenen passen.

Als we tot de juiste edelstenen zijn gekomen, ga ik een voorbeeld voor je maken.

Zodat het voor jou duidelijk wordt hoe jouw sieraad eruit zal gaan zien. Pas als die helemaal naar jouw smaak is, wordt het sieraad gemaakt.

Als je akkoord gaat , ga ik voor je  aan de slag. Zodra het sieraad af is. Stuur ik je een foto van het eindresultaat. Jouw unieke sieraad ontvang je binnen 7 werkdagen. Elk sieraad wordt als een cadeautje ingepakt. Want zodra je het ontvangt, zal het een feestje zijn om uit te pakken.

Stacy maakt prachtige unieke stuks met een verhaal! Zelf heb ik aan haar gevraagd om een speciaal stuk voor mijn moeder te maken, ik besprak met haar wie ze is. Met die info heeft Stacy een prachtig stuk gemaakt en heb ik een authentiek cadeau voor mijn moeder haar verjaardag!

Francina van den Berg

Ze maakt hele mooie sieraden. Je kan een sieraad laten maken naar eigen idee en ze denkt met je mee. Ik draag ze met plezier en ze zijn geweldig mooi om te zien. Elk soort steen heeft zijn eigen betekenis, zodat je iets bijzonders draagt wat echt bij je past.

Juliette Gerhards-Trap

Stacy heeft me goed geholpen om een sierraad samen te stellen. Ik gaf aan wat ik zocht en Stacy kwam met prachtige voorbeelden. Ik heb ook meteen de zoutsteen erbij gekocht. En het pakket is snel en super mooi ontvangen. Een cadeautje om uit te pakken!

Tamara van Kuijk