Bestelling Retourneren of ruilen

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Je kunt het retourneren of ruilen. Je kunt binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling contact opnemen om het terug te sturen. Is het item bij ontvangst beschadigd of kapot laat dit dan zo snel mogelijk na ontvangt weten.

Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Ikkiesedelstenen. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. Het is tot 5 dagen na ontvangst van de order mogelijk om de retour aan te melden.

Ikkiesedelstenen in niet verantwoordelijk voor zoek geraakte bestellingen en voor sieraden die niet goed worden verzorgt zoals aan gegeven wordt op de pagina Verzorging edelstenen.

Meld je retour aan via info@ikkiesedelstenen.nl met hierin je naam, het ordernummer, een product omschrijving en reden van retour.

Vervolgens kun je de retour terug sturen naar het volgende adres: 

Ikkiesedelstenen
Seterseweg 4
4903 RV Oosterhout
Nederland

Het retourartikel moet binnen 10 dagen na aflevering in de originele verpakking aan ons teruggestuurd worden, ongedragen en zonder beschadigingen (indien beschadigd moet dit eerst gemeld worden bij aanvraag).

Zorg voor een goed beschermende envelop of verpakking. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.  Het risico van het retour zenden van de bestelling ligt bij de klant. Hierbij is het van belang dat je het verzendbewijs dus altijd goed bewaard tot dat de volledige retour is afgehandeld.

Je kunt alleen aanspraak maken op de bedenktijd als je het product ongebruikt, onbeschadigd (indien dit niet aangegeven is) en in de oorspronkelijke verpakking kunt terugsturen. Je mag het artikel natuurlijk wel uit de verpakking halen om het te bekijken.

Nadat wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Let op!

Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. Edelstenen zijn een natuurproduct. Elke steen heeft zijn eigen unieke kleur en vorm en kan daardoor afwijken van de foto. De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.

De speciaal voor u op maat gemaakte sieraden worden niet retour genomen.

Ikkiesedelstenen is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van het dragen van kindersieraden, Kinderen onder de 6 jaar de sieraden onder toezicht laten dragen.

Edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen via ons contactformulier

Ikkiesedelstenen is aangesloten bij de kleineondernemersregeling, daarom worden er geen BTW-tarieven vermeld op de website.